Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

DAF Trucks

Eén van de grootste fabrikanten van vrachtwagens in Europa is DAF Trucks NV, onderdeel van PACCAR Inc. In het jaar 2015 produceerde het bedrijf in Eindhoven zelfs de miljoenste DAF Truck! Door deze hoge verkoopcijfers is DAF met de XF- en CF-trucks de marktleider in Nederland in de zwaarste klasse. Deze staat van dienst heeft DAF Trucks te danken aan haar focus op kwaliteit en efficiency zowel bij de trucks als bij de DAF dealer. Truckland beschikt altijd over een grote voorraad nieuwe en tweedehands DAF trucks. Bent u op zoek naar een voordelig geprijsde DAF truck? Neem dan contact op met een van onze specialisten of bekijk hier onze DAF occasions.

DAF logo

DAF LF Euro 6

Download Brochure

DAF introduceert een groot aantal vernieuwingen voor de LF, die de toonaangevende positie van deze populaire distributietruck in de klasse van 7,5 tot 19 ton verder versterken. Lees hier meer over de DAF LF Euro 6 Truck.

Download Brochure

DAF CF Euro 6

Download Brochure

De nieuwe DAF CF is ontwikkeld om de beste allround-truck op de markt nóg beter te maken. Lees hier meer over de DAF CF Euro 6 Truck.

Download Brochure

DAF XF Euro 6

Download Brochure

De nieuwe DAF XF, meesterlijk in zijn uitvoering. Betrouwbaar, duurzaam, hoog rendement, optimaal comfort en veiligheid. Wordt dit uw nieuwe DAF? Lees meer over de DAF XF Euro 6.

Download Brochure

Wat kost een DAF truck?

Bent u benieuwd wat de aanschaf van een nieuwe DAF vrachtwagen kost? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de Truckland vestigingen of vraag via het onderstaande reactieformulier een offerte aan. Onze truck specialisten adviseren u graag met betrekking tot de aankoop en de kosten van een DAF truck.

Ongeëvenaarde comfort

DAF trucks zijn wereldbekend vanwege ongeëvenaarde comfort en de liefde voor trucks die u terug vindt in ieder onderdeel en elk detail. DAF is als merk al jaren de onbetwiste marktleider op de Nederlandse vrachtwagenmarkt. Momenteel is ongeveer 1 op de 3 trucks die wordt geregistreerd een DAF. DAF Trucks N.V. heeft productiefaciliteiten in Nederland (Eindhoven en Westerlo) en in Ponta Grossa (BR). Daarnaast is ook DAF’s eigen Design Center in Eindhoven gelegen. Wat DAF uniek maakt? De klant staat bij DAF altijd op nummer één. En daarom richt het merk zich op lage kosten per kilometer, een hoog kwaliteitsniveau, comfort voor de chauffeur, een laag brandstofverbruik, minimale belasting van het milieu en een hoge transportefficiency. Meer weten? In een van onze 11 vestigingen vertellen wij u graag meer over alle voordelen van een DAF truck.
 

Het DAF Trucks dealernetwerk

Het DAF Trucks dealernetwerk bestaat uit meer dan 1.000 dealers en servicepunten. Veel van de locaties zijn zowel dealer als servicepunt. In dat geval hanteren de locaties een 'One Stop Shopping' concept, wat inhoudt dat u als klant voor alles op het gebied van uw (DAF) wagenpark op één adres terecht kan. Op deze plek kunt u onder andere terecht voor nieuwe of gebruikte DAF trucks, onderhoud en reparatie en onderdelen en accessoires. Daarnaast is het ook mogelijk om geholpen te worden met onderhoud en reparatie aan getrokken materieel en componenten zoals laadkleppen, koelaggregaten en laadkranen. Truckland richt zich op zowel de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen als service en onderhoud aan trucks, getrokken materieel en opbouw.

DAF LF beeld
DAF CF beeld
DAF XF beeld

Onderhoud aan uw DAF Truck

U wilt kunnen en blijven vertrouwen op uw bedrijfswagens. Met onze onderhoudscontracten en beheerscontracten vergroot u de betrouwbaarheid van uw gehele wagen(park). Ook op het gebied van DAF trucks kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen. De truck en trailer service van Truckland werkt met professionele en vakkundige mensen zodat u altijd een hoge inzetbaarheid realiseert. De meest gangbare onderdelen voor alle merken trailers en aanhangwagens zijn op voorraad en anders binnen 24 uur aanwezig.

DAF Transport Efficiency

Wij zijn bekend met uw bedrijf en weten hoe belangrijk rendement is voor u. DAF biedt u transportoplossingen om het rendement van uw transport te verbeteren; DAF Transport Efficiency. Ga ook voor 3% minder brandstofverbruik! Vraag hier meer informatie aan.

Truckland, specialist in bedrijfsmobiliteit

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelauto, truck of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerken van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit.

Truckland, specialist in bedrijfsmobiliteit

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services