truckland zero logo

Duurzaam ondernemen

Elektrisch vervoer staat in het middelpunt van de belangstelling. Maar hoe maakt u deze overgang soepel en weloverwogen? De antwoorden op de 8 meest gestelde vragen over elektrisch vervoer staan voor u klaar in onze exclusieve PowerSwitch whitepaper. Ontdek hoe u emissievrij, stil en milieuvriendelijk kunt transporteren. Download nu onze whitepaper en zet de eerste stap op weg naar een duurzamere toekomst.

Elektrische bestelwagens
Elektrische bestelwagens
Elektrische trucks
Elektrische trucks
truckland zero laadpaal

Truckland Zero

  •  Hét kenniscentrum voor elektrisch rijden
  •  Maatwerk totaaloplossingen voor elektrische bedrijfswagens
  •  Opgeleide monteurs voor elektrische trucks en bestelwagens
  •  Deskundig en professioneel onderhoud van uw elektrisch voertuig
  •  Verschillende financieringsmogelijkheden

Dé specialist in elektrische bedrijfswagens

Bij Truckland kijken we altijd naar innovatieve mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Sinds 2008 leveren we al elektrische bedrijfswagens. Al deze expertise is gebundeld onder het label Truckland Zero. Welke vragen u ook heeft, Truckland Zero is uw kennispartner op het gebied van elektrische bedrijfswagens.

Overweegt u de mogelijkheden voor elektrisch rijden? We denken graag me u mee. Neem vrijblijvend contact op met Truckland Zero.

Door onze ruime ervaring bij het op maat maken en de verkoop van elektrische bestelwagens en elektrische vrachtwagens bieden we u een totaaloplossing op maat. Van berekening van actieradius, accu capaciteit, op maat realiseren van de aandrijflijn tot en met de aftersales zoals het onderhoud. Ook het financieren van uw elektrische wagenpark regelt u indien gewenst bij Truckland Lease.

Rotterdam elektrisch

Ervaringen van klanten met Truckland Zero

‘’Mede door Truckland Zero gaat Rotterdam zijn doel realiseren; een volledig emissievrij wagenpark in 2030. Al in 2019 heeft Truckland een volledig elektrische Emoss huisvuilwagen geleverd, die boven verwachting en probleemloos presteert.’’

Paul van Emmerik

Manager Sustainable Fleetcare - Gemeente Rotterdam Stadsbeheer

MEER WETEN OVER elektrische bedrijfswagens?

Truckland Zero adviseert u graag over de mogelijkheden bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen op maat. Neem contact met ons op via onderstaand reactieformulier.

To Top