Truck Persoon

Trucks

Truckland is officieel merkdealer van DAF, TATRA en GINAF.

Bestelwagens Bezorger

Bestelwagens

Truckland adviseert u graag bij het leveren van bestelauto die past bij uw situatie.

DAF logo
GINAF logo
Tatra logo
Logo Fiat Professional
IVECO logo
Renders logo
Maxus logo
truckland logo

Truckland - specialist in bedrijfsmobiliteit

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelautotruck of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerk van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit.

Word New Generation Technician bij Truckland

Kies jouw gereedschap cadeau!

Word meer dan een monteur bij Truckland! Wij leiden je op tot New Generation Technician en je krijgt speciaal gereedschap cadeau voor thuisgebruik. Werk met een leuk en ervaren team aan de reparatie, onderhoud en opbouw van trucks, bedrijfswagens en campers! Een mooie mix als je op zoek bent naar spanning en variatie in je job.

DAF LF combideal bij Truckland

Tijdelijke actieprijs

DAF LF Combideal nu voor € 1.295,- p.m.

  • Leverbaar vanaf week 42
  • Compleet opgebouwd inclusief SAXAS laadbak
  • Inclusief gratis elektrische Hyster pallettruck t.w.v. €1.995,-
  • Tot 2030 toegang tot milieuzones
  • OP=OP

    *Vraag naar de voorwaarden.
Online afspraak plannen

direct inplannen

Online afspraak

Via onze online planner kunt u een afspraak bij een van onze vestigingen inplannen.

Heeft u een voorkeur die niet in de online planner mogelijk is? Neem dan contact op met de desbetreffende vestiging. Onze planning is namelijk erg flexibel en in overleg is er een grote kans dat uw voorkeur toch mogelijk is. Ook voor extra vragen over de combinatie van de APK met onderhoud en/of reparatie, kunt u uiteraard direct contact opnemen met een van onze vestigingen.

truckland zero

Innovatie

Truckland Zero

Bij Truckland kijken we altijd naar innovatieve mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen. Sinds 2008 leveren we al elektrische bedrijfswagens. Al deze expertise is gebundeld onder het label Truckland Zero. Welke vragen u ook heeft, Truckland Zero is uw kennispartner op het gebied van elektrische bedrijfswagens.

JONG GEBRUIKTE TREKKERS UIT 2019 MET LAGE KM STAND!

Bekijk onze voorraad met speciaal geselecteerde trucks uit bouwjaar 2019 en profiteer van onze vier voordelen.
Geldig t/m augustus 2023.
vacatures truckland

vacatures

Werken bij Truckland

Om onze uitmuntende service ook in de toekomst op hetzelfde hoge peil te houden, zijn de Truckland bedrijven regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Jonge, maar ook meer ervaren mensen die zich met dezelfde ‘drive’ willen inzetten voor de klant. Daarbij gaat het om zowel mensen met een administratief/commerciële achtergrond als om technici. Door de geografische spreiding van de Truckland bedrijven wordt dit werk ook op meerdere plaatsen aangeboden. Bekijk onze nieuwe werkenbij truckland website.

Erkend Duurzaam Plus

Truckland is Erkend Duurzaam Plus

Alle vestigingen van Truckland zijn BOVAG gecertificeert als Erkend Duurzaam Plus. Dit houdt in dat alle bedrijfsprocessen op duurzame wijze zijn ingericht conform de eisen die hiertoe zijn opgesteld door BOVAG Truckdealers. Wat Erkent Duurzaam Plus concreet betekent voor Truckland? Dit keurmerk laat zien dat we voldoen aan alle eisen die de Energy Efficiency Directive (EED) stelt. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen zijn in onze bedrijfsvoering verankerd. Duurzaam betekent niet alleen dat we ons bezighouden met onze CO2-voetafdruk, maar ook dat we onze aandacht hebben op het welzijn van onze medewerkers. Want een fijn werkklimaat is waar wij ons thuis voelen.

Voorraad bedrijfswagens fiat
Truckland onderdelen

Onderdelen

Truckland Parts is gespecialiseerd in de inkoop, beheer en verkoop van vrachtwagen onderdelen en bestelwagen onderdelen. Ook heeft Truckland Parts een uitgebreid assortiment gereviseerde onderdelen.

truckland vestigingen
Truckland Acties
Nieuws
Met trots geleverd

Met Trots Geleverd

De mooiste voertuigen die wij met trots mochten leveren aan onze klanten.

Spotify truckland
To Top