Truck Persoon

Trucks

Truckland is officieel merkdealer van DAF, TATRA en GINAF.

Bestelwagens Bezorger

Bestelwagens

Truckland adviseert u graag bij het leveren van bestelauto die past bij uw situatie.

DAF logo
GINAF logo
Tatra logo
Logo Fiat Professional
IVECO logo
Renders logo
Maxus logo
truckland logo

Truckland - specialist in bedrijfsmobiliteit

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelautotruck of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerk van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit.

Open dag Truckland Noord

Open dag Truckland

Op vrijdag 19 april gooien we de deuren open van onze vestigingen in Noord-Holland!

Terwijl onze werkplaats blijft draaien, krijg jij een exclusief kijkje achter de schermen. Je bent van harte welkom tussen ๐Ÿญ๐Ÿฌ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿณ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ. Je kunt kiezen uit onze Truckland vestigingen in ๐—”๐—น๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ, ๐—”๐—บ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—บ, ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐˜‚๐—ด๐—ผ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ, ๐—ฉ๐—ฒ๐—น๐˜€๐—ฒ๐—ป, ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ฝ๐—ต๐—ผ๐—น, ๐—ช๐—ผ๐—ด๐—ป๐˜‚๐—บ ๐—ฒ๐—ป ๐—ญ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—บ. Geen aanmelding vereist; kom gewoon binnenlopen, we zien je daar!

Truckland gaat verder voor jouw carriรจre.

Profiteer nu van Fiat Pro Days!

FIAT PRO DAYS bij Truckland

Profiteer tot en met 30 april van aantrekkelijke kortingen tijdens de FIAT PRO DAYS. Daarnaast ontvangt u tijdelijk 0% rente op de financiering van uw nieuwe Fiat Professional bedrijfswagen.

Als u nu overstapt, rijd u bovendien nog BPM vrij! Bezoek ons tijdens de Fiat Pro Days of ontdek onze Fiat bedrijfswagens online.

Bekijk hier de actie!

DAF XG en XG+ 4x2 trekkers Rente Actie

Tijdelijke actieprijs

DAF XG en XG+ 4x2 trekkers Rente Actie

Profiteer dan nu van onze exclusieve rente actie voor de DAF XG en de XG+

  • Financial lease voor slechts 2,99% rente
  • 100% financiering voor 5 jaar zonder aanbetaling
  • Uit voorraad leverbaar
  • Actieperiode tot juni 2024.*

    *vraag naar de voorwaarden en onder voorbehoud van kredietacceptatie leasemaatschappij
Online afspraak plannen

direct inplannen

Online afspraak

Via onze online planner kunt u een afspraak bij een van onze vestigingen inplannen.

Heeft u een voorkeur die niet in de online planner mogelijk is? Neem dan contact op met de desbetreffende vestiging. Onze planning is namelijk erg flexibel en in overleg is er een grote kans dat uw voorkeur toch mogelijk is. Ook voor extra vragen over de combinatie van de APK met onderhoud en/of reparatie, kunt u uiteraard direct contact opnemen met een van onze vestigingen.

vacatures truckland

vacatures

Werken bij Truckland

Om onze uitmuntende service ook in de toekomst op hetzelfde hoge peil te houden, zijn de Truckland bedrijven regelmatig op zoek naar nieuwe collegaโ€™s. Jonge, maar ook meer ervaren mensen die zich met dezelfde โ€˜driveโ€™ willen inzetten voor de klant. Daarbij gaat het om zowel mensen met een administratief/commerciรซle achtergrond als om technici. Door de geografische spreiding van de Truckland bedrijven wordt dit werk ook op meerdere plaatsen aangeboden. Bekijk onze nieuwe werkenbij truckland website.

Download nu de Zero Whitepaper van Truckland

Het is tijd!

Samen op weg naar elektrisch vervoer met Truckland Zero

In deze dynamische tijden is verandering onvermijdelijk. Regels veranderen, maatschappelijk bewustzijn groeit en klanten stellen nieuwe eisen. Daarnaast is wegkijken zinloos. Truckland Zero biedt nu exclusief de PowerSwitch whitepaper aan, speciaal ontworpen om u te begeleiden in de wereld van elektrisch vervoer.

Erkend Duurzaam Plus

Truckland is Erkend Duurzaam Plus

Alle vestigingen van Truckland zijn BOVAG gecertificeert als Erkend Duurzaam Plus. Dit houdt in dat alle bedrijfsprocessen op duurzame wijze zijn ingericht conform de eisen die hiertoe zijn opgesteld door BOVAG Truckdealers. Wat Erkent Duurzaam Plus concreet betekent voor Truckland? Dit keurmerk laat zien dat we voldoen aan alle eisen die de Energy Efficiency Directive (EED) stelt. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen zijn in onze bedrijfsvoering verankerd. Duurzaam betekent niet alleen dat we ons bezighouden met onze CO2-voetafdruk, maar ook dat we onze aandacht hebben op het welzijn van onze medewerkers. Want een fijn werkklimaat is waar wij ons thuis voelen.

Voorraad bedrijfswagens fiat
Truckland onderdelen

Onderdelen

Truckland Parts is gespecialiseerd in de inkoop, beheer en verkoop van vrachtwagen onderdelen en bestelwagen onderdelen. Ook heeft Truckland Parts een uitgebreid assortiment gereviseerde onderdelen.

truckland vestigingen
Truckland Acties
Nieuws
Met trots geleverd

Met Trots Geleverd

De mooiste voertuigen die wij met trots mochten leveren aan onze klanten.

Spotify truckland
To Top