Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Trucks

Trucks

Truckland is uw adviseur voor al uw mobiliteitsvraagstukken en gespecialiseerd in trucks en bestelwagens. U en uw vervoerswensen staan centraal in onze aanpak. Ons doel is u helpen uw waardestroom te optimaliseren zodat u meer rendement behaalt uit uw onderneming. Truckland is dealer van DAF Trucks, TATRA Trucks en GINAF Trucks. Daarnaast is Truckland importeur van Renders Trailers en erkend MAN reparateur.

Vrachtwagen kopen? Vraag advies bij uw truckspecialist

Bij het kopen van een vrachtwagen komt veel meer kijken dan een model selecteren. Met welke aspecten en factoren u allemaal rekening dient te houden om het maximale uit uw vrachtwagen te halen weet Truckland als geen ander.
 
Factoren die belangrijk zijn bij de aanschaf van een nieuwe vrachtwagen zijn:

 

  • Inhoud: wat gaat u vervoeren?
  • Wegen: snelweg of off-road?
  • Afstand: welke mate van comfort is gewenst in de cabine?
  • Frequentie: met welke intensiteit gaat u uw trucks inzetten?
  • Milieu: CO2-uitstoot versus vermogen van de motor?
  • Bestaande vloot: inruilmogelijkheden?
  • Inzicht in kosten: op korte en lange termijn?
  • Onderhoud: wat zijn uw daluren voor de juiste planning van onderhoud?
  • Parts: inkoop en beheer van onderdelen
  • Uw aanvullende wensen en behoeften?
Bekijk ook het full-service dienstenpakket voor bedrijfswagens waarmee we u optimaal ontzorgen. 

Maximaal rendement uit uw vloot

Vrachtwagen of Truck kopen
De aanschaf van een vrachtwagen is een forse investering. Daarom helpen wij u graag om zoveel mogelijk rendement te behalen uit uw vloot. Bij Truckland kunt u deskundig advies verwachten als het gaat om het kopen van een vrachtwagen. Eén van de meest gestelde vragen is: wat kost een nieuwe vrachtwagen of trekker? Op basis van uw wensen en het gebruik doen wij u een passend voorstel die past bij uw budget. Zo kunnen we u voorzien in de best mogelijke transportoplossing. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het kopen van een truck? Neem direct contact met ons op. 

Vrachtwagens voor alle vakgebieden

Truckland is in staat om alle soorten vrachtwagens te leveren. Of het nu gaat om een vrachtwagen met trailer, een trekker, een oplegger, veegmachine of truck met autolaadkraan. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen in alle transportbehoeftes voorzien. 

Wij hebben expertise met trucks in vrijwel alle vakgebieden. Voor zowel het vervoer van bloemen, containers, staal of bijvoorbeeld potgrond kunnen wij een geschikte truck leveren. Diverse bedrijven zoals transporteurs, verhuizers en verhuurders hebben wij voorzien van de meest geschikte vrachtwagen. Daarnaast hebben we tevens diverse overheden en gemeentes geholpen in het 
mobiliteitsvraagstuk. Wat uw vakgebied ook is, u staat voor kwaliteit. Kwaliteit die Truckland ook aan u garandeert.
 

Meer weten over de aanschaf van een vrachtwagen?


Overweegt u om een nieuwe vrachtwagen te kopen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in. Wij adviseren u graag met betrekking tot de aanschaf van een truck. 

Truckland, specialist in bedrijfsmobiliteit

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelauto, truck of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerken van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit.

Truckland, specialist in bedrijfsmobiliteit