Werkplaats planner Truckland

Service en onderhoud van bedrijfswagens & trucks

  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
  • Gebruik van beste prijs/kwaliteit in onderdelen
  • Uitgebreide technische informatie ter beschikking
  • Voor elk merk speciale diagnoseapparatuur aanwezig
  • Flexibele openingstijden
Truckland diagnose

Vertrouw op de specialisten die uw voertuig kennen

Een bedrijfsauto moet betrouwbaar zijn. Je moet op een vrachtwagen of bestelwagen kunnen vertrouwen. Daarom is onderhoud en reparatie zo belangrijk. Staat uw bedrijfswagen stil, dat kost u geld!  De beste garantie voor betrouwbaarheid is uw truck of bestelauto regelmatig te laten controleren en onderhouden bij Truckland. Als erkende dealer weten onze hoog opgeleide monteurs en service adviseurs wanneer het voorgeschreven onderhoud moet worden uitgevoerd Wij werken met de juiste gereedschappen en testapparatuur, en gebruiken bij voorkeur originele onderdelen, Dat komt dan bovendien het waardebehoud van uw voertuig ten goede.

Online afspraak plannen

Via onze online planner kunt u een afspraak bij een van onze vestigingen inplannen.

Onderhoud en reparatie van Renders Trailers

Service en onderhoud van trailers

Ook voor onderhoud en reparatie voor uw trailer bent u bij Truckland op het juiste adres. Trailers zijn onmisbaar in de transport. Om de veiligheid te waarborgen is het belangrijk dat uw trailer gecontroleerd wordt op gebreken. Daarnaast verlengt een goed onderhouden trailer of aanhangwagen de levensduur van de oplegger, waardoor u er langer gebruik van kunt maken. Onze monteurs zijn opgeleid tot specialist in trailer- en vrachtwagenonderhoud. U kunt een werkplaats afspraak maken met onze specialisten in één van onze werkplaatsen verspreid door Nederland, België en Spanje

Truckland is geen dealer meer in de verkoop en verhuur van Renders Trailers. Dit is sinds oktober 2022 overgedragen aan Renders Trailers N.V. België. Wij blijven wel geleverde trailers onderhouden zoals u van ons gewend bent. Ook blijft Truckland de garagntie verlenen van trailers welke door ons geleverd zijn. 

RDW erkend

APK bij Truckland

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Al onze vestiging zijn door de RDW erkend als keuringsstation.

Meer weten over Onderhoud en Reparatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van service en onderhoud bij Truckland? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in.

Contact over onderhoud en reparatie bij Truckland

To Top