Werkplaats planner Truckland

Service en onderhoud van bedrijfswagens

  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
  • Gebruik van beste prijs/kwaliteit in onderdelen
  • Uitgebreide technische informatie ter beschikking
  • Voor elk merk speciale diagnoseapparatuur aanwezig
  • Flexibele openingstijden
Truckland diagnose

Vertrouw op de specialisten die uw voertuig kennen

Een bedrijfsauto moet betrouwbaar zijn. Je moet op een vrachtwagen of bestelwagen kunnen vertrouwen. Daarom is onderhoud en reparatie zo belangrijk. Staat uw bedrijfswagen stil, dat kost u geld!  De beste garantie voor betrouwbaarheid is uw truck of bestelauto regelmatig te laten controleren en onderhouden bij Truckland. Als erkende dealer weten onze hoog opgeleide monteurs en service adviseurs wanneer het voorgeschreven onderhoud moet worden uitgevoerd Wij werken met de juiste gereedschappen en testapparatuur, en gebruiken bij voorkeur originele onderdelen, Dat komt dan bovendien het waardebehoud van uw voertuig ten goede.

Online afspraak plannen

Via onze online planner kunt u een afspraak bij een van onze vestigingen inplannen.

RDW erkend

APK bij Truckland

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Al onze vestiging zijn door de RDW erkend als keuringsstation.

Meer weten over Onderhoud en Reparatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van service en onderhoud bij Truckland? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in.

Contact over onderhoud en reparatie bij Truckland

To Top