Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Fiat Doblo bestelwagen

De Fiat Doblo bestelwagen is sinds de introductie in het jaar 2000 de beste verkochte bestelauto van Fiat. Al meer dan 1,4 miljoen klanten rijden tevreden rond in deze prachtige en praktische Fiat bestelauto. De nieuwe Fiat Doblo bestelwagen heeft een nieuw fris design, nog betere functionaliteiten en opnieuw hogere prestaties. U kunt op dit moment kiezen uit vier carrosseriestijlen (Cargo, Combinato, Pickup en Platform) in twee hoogtes en twee lengtes. Naast de verschillende carrosseriestijlen kunt u ook kiezen uit diverse motoren. Lees hieronder meer over de Fiat Doblo bestelwagen!

De nieuwe Fiat Doblo

Al vanaf € 12.095,-

Gratis offerte

Ontdek het zelf

Proefrit Maak vrijblijvend een proefrit

Proefrit maken

Uit voorraad leverbaar

Voorraad Zowel nieuwe modellen als occasions

Bekijk voorraad

De Fiat Doblo: nieuwe uitstraling

De nieuwe Fiat Doblo bestelwagen is helemaal vernieuwd, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Zo kunt u nu bijvoorbeeld drie zitplaatsen in de cabine creëren. Na een proefrit bevestigt hij meteen zijn ‘best in class’ wegligging en rijcomfort, dit ongeacht de laadomstandigheden. Dit hoge rijcomfort heeft de Doblo voornamelijk te danken aan zijn Bi-Link-achterwielophanging. De nieuwe Fiat Doblo bestelauto kan een totale lading vervoeren tot wel één ton. Tevens heeft de wagen een totaal laadvolume van 5,4 m3. Dankzij de nieuwe ‘EcoJet’ versie wordt zowel uw verbruik (4,4 l op 100 km) als de CO2 uitstoot (115 g/km) flink gereduceerd. Vanuit economische oogpunt kunt u hiermee tot 15% op uw brandstofverbruik besparen, waardoor u flink minder geld kwijt bent aan brandkosten. 

Uitmuntende specificaties

Netto laadvermogen: 750 tot 1.000 kg
Motorvermogens: 70 tot 135 pk
Volume: 3,4 tot 5,4 m3
Inhoud laadruimte: 3,4 m2
   

 

Doblo Exterieur links voor
Doblo Exterieur zijkant achterkant
Doblo Interieur achterkant
Doblo Interieur

Krachtige motoren

Door de ruime keuze uit de motorenreeks van de Fiat Doblo bestelwagen kunt u uw bedrijfswagens geheel afstemmen op de wensen van uw bedrijf. U kunt kiezen uit zes turbodiesels en drie benzinemotoren. De dieselmotoren in de Fiat Doblo leveren excellente prestaties, zijn betrouwbaar, duurzaam en voldoen aan de Euro 5+ norm. De dieselmotoren dragen bij aan uw rijplezier met een rustige rijkarakter. Tevens heeft u lage exploitatiekosten (verbruik en onderhoud). Voor de 1.3 liter en 1.6 liter turbodiesels is het koppel sneller beschikbaar. Dit resulteert in een hoger koppel bij lagere toeren, een aanzienlijk betere en consequente flexibiliteit en snellere motorreactie. Bij de nieuwe 1.3 MultiJet is dit met maar liefst 40% verbeterd. U kunt kiezen uit vier MultiJet II-dieselmotoren:

  • 1.3 MultiJet II 80 - 90 pk, 200 Nm
  • 1.6 MultiJet II 100 - 105 pk, 290 Nm
  • 1.6 MultiJet II 95 pk, 200 Nm met Comfort-Matic (gerobotiseerde versnellingsbak)
  • 2.0 MultiJet II 120 pk, 320 Nm  

Fiat Doblo Pro Edition

Fiat Doblo Pro Edition

VANAF € 12.095

Fiat Doblo Pro Edition

Brochure Fiat Doblo

Download Download

Prijslijst Fiat Doblo

Download Download

Virtuele showroom

Bekijk showroom Bekijk showroom

Virtuele showroom

Bekijk showroom Bekijk showroom

De Fiat Doblo: nieuwe uitstraling

De nieuwe Fiat Doblo bestelwagen heeft een compleet nieuwe styling, gericht op functionaliteit en prestaties. De motorkap en de voorbumper van de bestelwagen hebben een nieuwe aerodynamische vorm, wat zorgt voor een lager brandstofverbruik. Daarnaast beschikt de Fiat Doblo Cargo onder andere over nieuwe koplampen, nieuwe radiateurgrille, nieuwe lichtmetalen velgen en nieuwe achterlichtunits. De nieuwe Doblo biedt u dus meer functionaliteit, meer prestatie en meer toegevoegde waarde. Heeft u nog vragen of opmerkingen dan horen wij dit graag van u.

Fiat verkooppunten

Bekijk vestigingen Bekijk vestigingen

Fiat Professional Service

Truckland biedt als Fiat Professional dealer een breed pakket aan voor service en onderhoud en is gespecialiseerd in het onderhoud van uw Fiat Professional. Houd uw Fiat in optimale conditie en plan tijdig uw service en onderhoud afspraak in. Met ons uitgebreide netwerk en flexibele openingstijden bent u weer snel onderweg.

Nieuw bij Truckland: Fiat Professional All-IN
Alle onderhoud & reparatie voor een vast bedrag per maand. Inclusief gratis hulp bij pech onderweg. 

Voordelen van Truckland Service:

  • Jarenlange ervaring in onderhoud & reparatie
  • Gebruik van beste prijs/kwaliteit in onderdelen
  • Uitgebreide technische informatie ter beschikking
  • Merk specifieke diagnoseapparatuur 
  • Flexibele openingstijden
Truckland service

Wij feliciteren

Fatrans met de nieuwe 4x Fiat Fiorino Fatrans
Met trots geleverd

Meer informatie over de Fiat Doblo bestelwagen

Wilt u meer informatie over de Fiat Doblo bestelwagen of een van de andere bestelauto's van Fiat? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in. Bent u op zoek naar een gebruikte Fiat Doblo? We hebben regelmatig occasions in onze vestigingen. 
 

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services