De nieuwe Fiat E-Doblò, de perfecte bedrijfswagen voor in de stad

Fiat zet zijn volledig elektrische productaanbod voort door in 2022 de nieuwe E-Doblò te lanceren. De Fiat E-Doblò bevat een 100% elektrische motor die een zeer hoge autonomie mogelijk maakt. De elektrische bestelwagen is uitgerust met geavanceerde veiligheids- en beveiligingssystemen, waardoor u een nog veiligere en comfortabelere rit kunt verwachten.

De nieuwe Fiat E-Doblo is uitgerust met een 100 kW elektromotor en een 50 kWh-batterij die meer dan 280 km autonomie mogelijk maakt tijdens de WLTP-cyclus. De E-Doblo haalt met zijn nieuwe motor, zonder CO2-uitstoot, een topsnelheid van 130 km per uur en tot 260 Nm maximimkoppel. Dankzij de "Quick Charge Mode" is 80% de batterij in slechts 30 minuten opgeladen in gelijkstroom. 

Offerte Fiat E-Doblo

De prijs voor de nieuwe Fiat E-Doblo begint al vanaf €23.650,-
Netto catalogus excl btw en BPM.

Prijslijst Fiat E-Doblo

Download de actuele prijslijst van de Fiat eDoblo met (onvermijdelijke) kostenoverzicht, consumentenprijzen, opties, financiering en leasing van de eDoblo. 

Fiat E-Doblo opladen elektrisch

De ruime transportmogelijkheden van de Fiat E-Doblo

Bij zowel de Fiat E-Doblo als de Doblo heeft u de keuze uit drie verschillende configuraties (VAN, Crew Cab en Combi). Daarnaast is de Fiat E-Doblo, net zoals de Fiat Doblo verkrijgbaar in twee lengtes: met lange wielbasis en met korte wielbasis. De versie met lange wielbasis bereikt een maximaal volume van 4,4 m3. Het laadvermogen is tot wel 800 kg op beide wielbases, waardoor er maar liefst 2 europallets ingeladen kunnen worden. 

De specificaties van de nieuwe Fiat E-Doblo

 • Elektromotor
 • Accupakket
 • Range WLTP
 • 100 kW
 • 50 kWh
 • 280 km
Nieuwe Fiat E-doblo logo

De Magic Features van de Fiat E-Doblo

De nieuwe Fiat E-Doblo en Fiat Doblo hebben een toename van 0,5 m3 in het laadvolume, zodat u de mogelijkheid heeft om lange objecten (denk aan buizen of ladders) tot 3,4 meter in kan laden. Onder de passagiersstoel is het mogelijk gemaakt om objecten op te bergen. Naast de extra ruimte is er ook een roterende dienbladtafel om de Fiat E-Doblo te gebruiken als een flexibele werkplek. De nieuwe opties bij de Fiat E-Doblo en Fiat Doblo worden ook wel "Magic Features" genoemd, omdat het voertuig hiermee hoog scoort op het gebied van modulariteit, duurzaamheid, veiligheid en veelzijdigheid. 

Fiat E-Doblo achteruitrij camera

De Magic Mirror van de Fiat E-Doblo

De vernieuwde achteruitkijkspiegel van de Fiat Doblo en de Fiat E-Doblo, wordt ook wel beschreven als de Magic Mirror. Het is namelijk geen gewone achteruitkijkspiegel. Het is een 5 inch digitale camera, dat volledig zicht geeft op zowel de achterzijde als de dode hoek. Ook beschikt het over een parkeercamera aan de achterzijde waardoor uw zicht verbetert. Ten slotte beschikt de Fiat E-Doblo over een Magic Plug, oftewel een opslag voor energie, waardoor het mogelijk wordt gemaakt om de elektrische energie die door de batterij wordt geproduceerd te gebruiken voor specifieke behoeften, zoals een vrachtkoelkast of een werkbank voor elektrisch gereedschap.

17 veiligheidsvoorzieningen

De nieuwe E-Doblò is, net zoals de Doblo, uitgerust met actieve veiligheids- en beveiligingssystemen. Dit helpt u tijdens het rijden, zodat u veilig van de reis kunt genieten. De bedrijfswagen biedt in totaal 17 in totaal veiligheidsvoorzieningen en ADAS, oftewel: Advanced Driver Assistance Systems.

 • Herkenning van verkeerslichten;
 • Een actieve veiligheidsrem, wat kans op botsingen doet verminderen; 
 • Lane Keeping Assist, waarschuwt u als de Doblo op de rijstrook rijdt;
 • Driver Attention Alert, bewaakt uw aandachtsniveau en geeft aan wanneer het moment is om een pauze te nemen;
 • Grip Control System, waardoor u meer grip krijgt tijdens verschillende omstandigheden, zoals sneeuw, modder of zand;
 • Head-up display geeft belangrijke informatie zonder afgeleid te worden;
 • Parkeersensoren aan de voor- en achterkant; 
 • Achteruitrijcamera om gemakkelijk in te parkeren.
Fiat Doblo range bestelwagens

Fiat Professional gaat volledig elektrisch

De nieuwe E-Doblò is het derde volledig elektrische voertuig van Fiat, na de E-Ducato en de E-Scudo. Door de lanceringen van de elektrische voertuigen wil Fiat haar doel halen om tegen 2024 een volledig elektrisch assortiment aan te kunnen bieden van elk nieuw model in Europa. Dit draagt bij aan Fiat's doel om vanaf 2027 een volledig elektrische actieradius aan te kunnen bieden. Naast de elektrische voertuigen heeft Fiat ook de vernieuwde Doblò in een diesel- en benzine aandrijflijn gelanceerd in 2022.

Meer informatie over de nieuwe Fiat E-Doblo?

Vul onderstaande formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Contact over de Fiat e-Doblo

Bekijk ook de andere Fiat bestelwagens

Fiat Doblo
Fiat Ducato
Fiat Scudo
Fiat eDucato
Fiat eScudo
To Top