Onbezorgd op reis

Camperonderhoud is enorm belangrijk. Hoe groot of klein uw volgende campervakantie ook is, iedereen wil onbezorgd en veilig op vakantie. Naast dat de kans kleiner wordt op pech onderweg, verlengt u ook de levensduur van uw camper. Zorg dat uw camper weer in topconditie is voor de volgende trip en plan uw camperonderhoud bij één van onze Truckland vestigingen.


Camperonderhoud prijzen en kosten

Uw camper in topconditie

Neem contact op met onze camperspecialisten voor de actuele prijzen om uw camper weer in topconditie te krijgen:

  • Bij Truckland kunt u uw camper APK laten keuren.
  • Daaarnaast kunt u bij ons terecht voor een camperonderhoudsbeurt. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.
APK keuring voor campers

APK camper keuring

Net zoals bij personenauto's, is de de Algemene Periodieke Keuring (APK) wettelijk verplicht in Europa voor campers. Dit verhoogd de verkeersveiligheid en beschermt daarnaast ook het milieu. Kiest u voor een APK keuring bij een Fiat Professional Dealer zoals Truckland? Dan weet u zeker dat dit deskundig gebeurd. Al onze Truckland vestigingen zijn gecertificeerd voor APK keuringen. Onze opgeleide en gekwalificeerde monteurs weten als geen ander hoe uw camper volledig onderhouden moet worden.
 

Meer weten over camperonderhoud en reparatie?

Wilt u meer informatie over camperonderhoud bij Truckland? Neem dan contact op via 088 - 5 807 807, met een van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in.

Camper onderhoud vestigingen door Nederland en België

Camper onderhoud door heel Nederland

U kunt terecht voor camperonderhoud bij één van onze Truckland vestigingen. Wij bieden camperonderhoud en APK-keuring in Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant en België. Dit kan op de volgende vestigingen:

Bij al onze vestigingen werken gedreven vakmensen en ervaren camper specialisten om uw camper weer te laten stralen. 

Contactformulier over camperonderhoud

To Top