Bakwagen

Op zoek naar een bakwagen? Truckland is gespecialiseerd in bedrijfsmobiliteit. Voor de aanschaf van nieuwe of gebruikte vrachtwagens en bedrijfsauto's kunt u bij Truckland terecht. Wij voorzien u graag van advies omtrent een bakwagen. Wij zijn dealer van diverse merken. Benieuwd wat Truckland voor u kan betekenen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij laten u graag kennis maken met de mogelijkheden omtrent het verlagen van de bedrijfskosten en het verhogen van het rendement van uw wagenpark door middel van een bakwagen. 

Bakwagen DAF LF voorkant

Bestelwagens & trucks

Wanneer u overweegt om een bestel- of vrachtwagen aan te schaffen gaat u niet over één dag ijs. Een dergelijke investing vraagt om een goed doordachte beslissing die is gericht op de toekomst. Wij adviseren u graag met betrekking tot de aankoop van een truck of bestelwagen. Daarnaast staan wij u tevens bij in het beheer, service en onderhoud. Truckland helpt u graag met het optimaliseren van de waardestroom zodat u maximaal rendement kunt behalen uit uw vloot. 

DAF
man logo
vw bedrijfswagens logo
DAF CF Bakwagen BKS

Wat is een bakwagen?

Een bakwagen is een bestelwagen of lichte vrachtwagen met een cabine en laadbak op één chassis. Bakwagens komen voor in de meest uiteenlopende varianten. De meest voorkomende op de Nederlandse markt is een bakwagen met gesloten laadbak.

Daarnaast zijn er ook speciale bakwagens met een huifopbouw (al dan niet in combinatie met een laadkraan) of een laadbak met schuifzeilen.


DAF LF bakwagen aan huis

Bakwagens van alle merken

Van vrijwel alle bekende merken kan Truckland een geschikte bakwagen leveren. Of het nu gaat om een vrachtwagen in het lichte of zware segment. Als totale dienstverlener kunnen wij u altijd in uw behoefte voorzien. Ook voor speciale wensen, zoals de opbouw van een chassis kunt u bij Truckland terecht. Op basis van uw vervoerswensen kunnen wij, indien gewenst een bakwagen op maat leveren. 

Door onze multi-brand filosofie kunnen wij aan iedere vervoerswens invulling geven. Truckland is dealer van onder andere DAF, GINAF, TATRA, Fiat Professional en Iveco. Daarnaast leveren verzorgen wij het onderhoud en levere wij service voor Volkswagen en MAN.

Bedrijfswagens

Wanneer bij het vervoeren van goederen de wendbaarheid van het voertuig hoog in het vaandel staat is een bedrijfswagen vaak een geschikte oplossing. Een bakwagen van onder andere Fiat Professional en Iveco mag worden bestuurt met rijbewijs B. Wanneer het voertuig zwaarder is dan 3500 kg dan heeft de bestuurder een vrachtwagenrijbewijs nodig. Bij een kleine bakwagen is dit echter niet het geval. 

Fiat Ducato bakwagen

Fiat Ducato

Fiat Professional is één van de meest gerenomeerde merken binnen de bedrijfswagensector. Fiat maakt verschillende modellen, waaronder de Fiat Ducato. De Fiat Ducato bakwagen kenmerk zicht door zijn design, efficiency en robuustheid

Ivecy Daily bakwagen

Ivecy Daily

De Iveco Daily is een bestelwagen welke tevens als bakwagen leverbaar is. De Iveco Daily is voorzien van krachtige Euro 6 motoren. Daarnaast kenmerkt deze bakwagen zicht door zijn wendbaarheid, zuinigheid en laadvermogen.

Trucks

Truckland is specialist op het gebied van zowel lichte als zware trucks. Van diverse gerenomeerde vrachtwagen merken in de transportwereld kunnen wij trucks leveren. Wanneer u op zoek bent naar een lichte vrachtwagen met een vaste laadbak is een bakwagen van DAF vaak een geschikte oplossing. Voor het besturen van een truck dient de chauffeur in het bezit te zijn van een groot vrachtwagen rijbewijs C. 

DAF LF bakwagen

DAF LF

De DAF LF met Euro 6 motor is een vrachtwagen in het lichte segment. De comfortabele cabine, uitstekende rijeigenschappen en het laadvermorgen zorgt ervoor dat de DAF LF één van de meest gewilde bakwagens is. 

DAF CF Bakwagen

DAF CF

De DAF CF Euro 6 is een echte allrounder. De verschillende as- en chassis-configuraties zorgen ervoor dat deze truck ook als bakwagen leverbaar is. Kenmerkend zijn het grote laadvermogen, het lage eigen gewicht en lage operationele kosten. 

Gebruikte vrachtwagens en occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte bakwagen? Truckland heeft met enige regelmaat diverse tweedehands bakwagens. Deze bedrijfswagens of trucks zijn gebruikt als demo model bij één van de Truckland vestigingen. Daarnaast komen er verschillende bakwagens binnen door inruil op een nieuwe vrachtwagen of bedrijfsauto. Alle bakwagen occasions zijn bij ons bekend. Bekijk direct ons aanbod occasions. Naast nieuwe trucks vindt u bij Truckland tevens gebruikte vrachtwagens. Wij hebben regelmatig tweedehands en jong gebruikte vrachtwagens in ons aanbod. Deze trucks worden voornamelijk verkregen door inruil. Alle vrachtwagen occasions zijn bij ons bekend en zijn door Truckland onderhouden. Zo weet u zeker dat u een degelijke tweedehands truck koopt. 

Iveco Daily Bakwagen Truckland

Bakwagen huren

Bent u op zoek naar een tijdelijke uitbreiding van uw wagenpark? In samenwerking met Avarent truckverhuur kunt u voor een kortere periode beschikken over een bakwagen. Zo kunt u uw wagenpark tijdelijk uitbreiden om bijvoorbeeld piekmomenten of schade op te vangen. Voor het huren van een bakwagen kunt u terecht bij onze vestiging in Zuid-Holland. Naast het verhuur van bakwagens kunt u hier tevens terecht voor het huren van vrachtwagens en bedrijfswagens


DAF LF bakwagen bloemen

Liever een bakwagen leasen?

Naast verhuur van vrachtwagens en bedrijfswagens is het via Truckland Lease tevens mogelijk om een bakwagen te leasen. Een samenwerking tussen Truckland en De Lage Landen maak een aantrekkelijk financiering van bakwagens mogelijk. .

Voor zowel operational lease of financial lease kunt u bij Truckland Lease terecht. Uw krediet en financiering wordt inhouse bij Truckland geregeld. Hierdoor kunt u tegen aantrekkelijke voorwaarden een bakwagen leasen

Over Truckland

Truckland is al jaren een begrip in de transportwereld. Als specialist op het gebied van trucks en bedrijfswagens richten wij ons op de levering en onderhoud van bedrijfsvoertuigen. Truckland kent een breed geografisch netwerk met vestigingen in Nederland, België en Spanje. Wij voeren diverse merken, waaronder DAF, GINAF, TATRA, Iveco en Fiat Professional. Hierdoor kunnen wij aan iedere vervoerswens voldoen. Of het nu gaat om een bedrijfsbus, kleine vrachtwagen of truck in het zwaardere segment, met onze brede dienstverlening in bedrijfsmobiliteit kunnen wij u altijd in uw behoefte voorzien.

Service & onderhoud

Service & onderhoud

Naast advies met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe of gebruikte bakwagen biedt Truckland tevens een breed pakket aan voor service en onderhoud. Truckland is gespecialiseerd in het onderhoud van zowel lichte als zware bedrijfswagens. Voor onderhoud, reparaties en APK van al uw bedrijfsvoetuigen kunt u bij Truckland terecht. Hiermee levert Truckland een totale dienstverlening als het gaat om bedrijfsmobiliteit. Voor preventief onderhoud aan uw wagenpark levert Truckland tevens diverse onderhoudscontracten.

Wat u van ons kunt verwachten

  • Expert op het gebied van vrachtwagens
  • Klantgerichte service
  • 24-uurs servicedienst
  • Meedenkend in oplossingen
  • Rendement optimaliseren


 

  • Ontzorgt op het gebied van mobiliteit
  • Uw wens staat centraal
  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
  • Onderdelen op voorraad
  • Flexibele openingstijden

Meer weten over bakwagens?

Wilt u meer weten over bakwagens? Als specialist op het gebied van bestelwagens en trucks kan Truckland u adviseren over de juiste bakwagen. Indien gewenst kunnen wij uw bakwagen geheel op maat leveren. Op basis van uw vervoerswensen bekijken we graag met u de mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande reactieformulier of neem contact op met één van onze vestigingen.

To Top