Werken en leren bij Truckland

"Mensen maken een bedrijf’ zo ook de Truckland mensen. Iedereen levert zijn bijdrage aan optimale mobiliteit van onze klanten. Om die hoge servicegraad ook in de toekomst te waarborgen blijft Truckland op zoek naar mensen die deze filosofie delen. Ervaren mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging (bekijk de vacatures onder werken bij Truckland), maar ook gemotiveerde jongeren die een toekomst bij de truckdealer helemaal zien zitten. En dan niet alleen in de technische beroepen, maar ook op het gebied van administratieve en commerciële vaardigheden zijn er regelmatig stageplaatsen bij de Truckland bedrijven beschikbaar. Daarnaast zorgen we ervoor dat al onze mensen bijgeschoold worden zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste technische kennis.

Truckland Academy: BBL-trajecten voor jongeren

Leren en werken gaat goed samen bij Truckland. Truckland geeft graag jonge mensen de kans om ‘het truckvak’ in de praktijk te leren. Meisjes en jongens in de leeftijd van 16/17 jaar die op zoek zijn naar een opleiding met toekomst kunnen in samenwerking met ROC’s en de Truckland Academy een BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) opleiding starten. BBL-opleidingen die aangeboden worden zijn: Bedrijfswagentechnicus, Eerste Bedrijfswagenmonteur en Diagnosetechnicus. Door de opleiding aan te laten sluiten op de wensen in de dagelijkse praktijk werkt elke student aan zijn/haar toekomst. Bij een BBL-opleiding werk je 4 dagen en ga je 1 dag naar school.

Meer weten over de Truckland Academy?

Voor meer informatie over de Truckland Academy kunt u contact met ons opnemen door middel van het onderstaande reactieformulier. 

To Top