Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

MAN Service: MAN erkend reparateur

Translast/Truckland IJmond in Velsen-Noord is Erkend Reparateur van alle MAN bedrijfsvoertuigen. Naast het onderhoud aan uw MAN Trucks kunt u bij Translast/Truckland IJmond terecht voor de aanschaf van gebruikte MAN vrachtwagens. Direct contact opnemen met onze gespecialiseerde reparateurs? Bekijk hier alle contactgegevens.

Meer informatie
 

Voordelen MAN Solutions

Steeds hogere eisen en een sterk stijgende kostendruk. Dat kenmerkt de huidige internationale transportwereld. Wie tegenwoordig nog succesvol wil zijn, heeft niet alleen krachtige, betrouwbare en economische bedrijfsvoertuigen nodig, maar ook een professionele transportpartner die een optimaal dienstverleningspakket aanbiedt. MAN is dat, en meer! MAN streeft ernaar uw nuttig gebruik te maximaliseren. Door de voor u nodige diensten slim te combineren, behaalt u een zo groot mogelijk rendement.

MAN Truck Service

Voor een optimale inzet van uw MAN Trucks is professioneel onderhoud en reparatie essentieel. Afhankelijk van uw onderhoudswensen biedt MAN Trucks Service een drietal contractmogelijkheden te weten:

  • MAN Comfort.
  • MAN ComfortPlus.
  • MAN ComfortSuper.


Uw MAN truck wordt onderhoud door MAN-experts in onze goed geoutilleerde werkplaats. Met het preventief onderhoud aan uw MAN vrachtwagen realiseert u maximale inzetbaarheid van uw bedrijfsvoertuig. Uiteraard wordt hier gewerkt met de originele MAN-onderdelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze MAN Service neem dan contact op met Truckland Velsen.

Professionele werkplaats voor speciale voertuigen

Voor speciale voertuigen heeft Truckland Velsen een aparte werkplaats met inrijpoorten van 6x4m met kraanbanen van 2x5 ton. Tevens houdt Truckland Velsen bijv. kipcilinders van Edbro voor extreme zware lasten en omstandigheden op voorraad – uniek in Nederland. Deze speciale werkplaats is zowel voor uw MAN Service alsook voor andere merken. Alle activiteiten worden volgens de norm NEN-EN ISO 9001 en STEK uitgevoerd.
 

MAN Service Truckland Velsen

Rooswijkweg 201
1951 MD Velsen-Noord

Tel:  +31 (0)251-26 8200 
Fax: +31 (0)251-26 8219

Tel Werkplaats:    +31 (0)251 26 8209
Tel Magazijn    :    +31 (0)251 26 8204

E-mail:    receptie.velsen@truckland.nl
E-mail:    magazijn.velsen@truckland.nl
 

MAN Service Mobile 24 (MSM24),
7 dagen per week, 24 uur per dag

telefoonnummer: +49 180535353336

MAN Service Truckland Velsen

Meer weten over MAN Service van Truckland?

Wilt u meer informatie over de MAN Service? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder met het onderhoud aan al uw MAN Trucks. Via het onderstaande reactieformulier kunt u contact met ons opnemen. 

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services