Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Ontdek de baan van je leven!

Ben jij gek op sleutelen aan auto’s? Werk je graag met je handen?

Word dan automonteur bij Truckland!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste monteurs. Vanuit onze werkplaats werk jij met een leuk team de reparatie, onderhoud en opbouw van trucks en bedrijfswagens van onder andere DAF, TATRA, GINAF, IVECO en FIAT PROFESSIONAL.

Lees hieronder alles een baan als automonteur bij Truckland. Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct op één van onze technische vacatures!

Ja, ik solliciteer als monteur
 

Kom werken bij Truckland als automonteur

Truckland is de meest professionele dealer van bedrijfswagen en vrachtwagens. Je werkt bij ons in een prettige, open, informele en doelgerichte cultuur. Wij geloven in: ambitie, efficiëntie, betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid en enthousiasme!

We zijn dealer van DAF, FIAT, Ginaf en Iveco. We hebben 14 vestigingen in meerdere landen. Met meer dan 400 mensen werken we met veel plezier samen. Truckland heeft vestigingen in onder andere Amsterdam, Schiphol, Velsen, Heerhugowaard, Zaandam, Wognum, Almere, Tilburg, Rotterdam-Noord en Rotterdam-Zuid. Voor al deze vestigingen zijn we op zoek naar leergierige automonteurs.

Solliciteer als monteur

Heb jij affiniteit met trucks, auto's, techniek of sleutelen? Dan is een baan als automonteur echt wat voor jou! Solliciteer direct als monteur of een van onze andere technische vacatures en kom werken én leren in onze hightech werkplaats. Direct solliciteren

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende baan als bedrijfsautotechnicus. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding.

Daarnaast beiden we vele extra voordelen, exclusief voor Truckland medewerkers. 

Als jij het beste van jezelf geeft, doen wij er alles aan om je op te leiden tot de beste automonteur. Bij Truckland kan je ook je APK I + II en Tacho opleidingen halen. Zelfs je rijbewijs C wordt vergoed. Wie wil dat nou niet?

Ja, ik solliciteer als monteur

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services