Truckland presenteert de unieke DAF GT

Onlangs presenteerde Truckland de DAF GT op het vernieuwde circuit van Zandvoort. Deze zeer exclusieve DAF XF trekker wordt in een beperkte oplage gebouwd. De 530 pk sterke Euro 6 motor wordt gecombineerd met een luxe en zeer compleet uitgeruste XF cabine, volledig in GT-stijl. Het zeer opvallende design van zowel het interieur als het exterieur met uniek “GT logo”, maakt de DAF GT een zeer opvallende trekker die overal opvalt. Een echte eyecatcher!

De basis van de DAF GT is een rijk uitgevoerde 4x2 trekker met een XF Super Space Cab cabine. De trekker wordt aangedreven door een 530 pk sterke Euro 6 motor. Verder is de trekker voorzien van de meest recente veiligheidssystemen, een lucht geveerde cabine, LED verlichting rondom, twee tanks met een capaciteit van in totaal 1.276 liter, Alcoa Dura-Bright velgen en een dubbel-DIN infotainmentsysteem met stuurwielbediening. Wat bovenal uniek is, is het exclusieve spuitwerk en het interieur. Beide volledig in GT-stijl.

De nieuwe DAF GT

Lease vanaf € 1.435,-

Maak nu een afspraak met een van onze accountmanagers voor de voorwaarden. 

DAF GT op circuit zandvoort
DAF GT uit voorraad
DAF GT exterieur

DAF GT Exterieur

De DAF XF Super Space Cab cabine is volledig in GT-stijl gespoten. Als kleur op de cabine is gekozen voor “Daytona grijs”. De frontgrille en het midden vlak zijn zwart gespoten en om het GT thema compleet te maken is de trekker voorzien van rode contourranden.

Het chassis en de wielnaven zijn uitgevoerd in het zwart. Het GT-thema wordt verder versterkt door het exclusief ontworpen DAF GT logo dat op meerdere plaatsen op en in de DAF is terug te vinden.


DAF GT interieur

Speciaal Interieur

Ook het interieur van de DAF GT is stevig onder handen genomen. Zo zijn de stoelen, het stuurwiel en de vloermatten voorzien van zwart leer, het DAF GT logo en rode stiksels.

Verder is de DAF GT uitgerust met alle gemakken die kenmerkend zijn voor de DAF XF Super Space Cab: ruime opbergvakken, lucht geveerde stoelen, koellade, twee bedden met Xtra comfort matras in het onderbed, automatische klimaatregeling en stand verwarming.

DAF GT Brochure

Veiligheid

De DAF GT is voorzien van alle leverbare veiligheidssystemen, waaronder MX-engine break, Adaptive Cruise Control met Forward Collision Warning en Active Emergency Brake System, Lane Departure Warning, voertuigstabiliteitsregeling en een B3 alarm.

Koop een DAF

Aan de lancering van de nieuwe DAF GT is ook een speciale tijdelijke extra actie verbonden. De rijke historie van DAF is in beeld gebracht in een uniek boek; Koop een DAF van Rob AppelsDit rijk geïllustreerde boek krijgen klanten van Truckland tijdelijk cadeau bij het maken van een afspraak met een DAF accountmanager.

Circuit Zandvoort

Recent is de nieuwe DAF GT gepresenteerd op het vernieuwde circuit Zandvoort. Op het circuit heeft de DAF GT van Truckland als een van de eerste trucks de nieuwe kombochten genomen. Het leverde unieke beelden op passend bij de naam DAF GT!

DAF GT bij de start op circuit zandvoort
DAF GT rijdend op circuit zandvoort

Meer informatie over de DAF GT ?

De DAF GT is vanaf nu leverbaar, exclusief bij Truckland. Meer informatie? Vul het reactieformulier in of  neem direct contact met ons op. 

Contact over de DAF GT

Bekijk ook de andere DAF trucks

NEW DAF XF
DAF XG
DAF XG +
DAF LF
DAF CF Euro 6
DAF XF
To Top