Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze
Oprijwagen

De beste oprijwagens vind u bij Truckland. Oprijwagens zijn een van de expertises van Truckland. Met de oprijwagens van Truckland bent u zeker van een veilige transport van uw voeruig op de juiste hoogte.

 

Oprijwagen kopen

Bij Truckland kunt u terecht voor zowel verhuur als aanschaf van een oprijwagen. Wij leveren oprijwagens van het merk IVECO. Gemiddeld gaat een oprijwagen 10 a 15 jaar mee. Naast onze nieuwe modellen bieden wij ook occaisions aan. Bekijk hiervoor onze occasion pagina.

Onderhouden van uw oprijwagen

Om uw oprijwagen in goede staat te houden is onderhoud erg belangrijk. Zo gaat de wagen langer mee en voorkom je grotere mankmenten. Een oprijwagen vervoert gemiddeld 200 voertuigen per jaar voordat er onderhoud noodzakelijk is. Bent u al in het bezit van een oprijwagen en bent u op zoek naar een garage voor uw onderhoud? Truckland is uw specialist! Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel 088 - 5 807 807.

In een notendop

 De beste voertuigen als basis voor oprijwagens

 Maatwerk

 Samenwerking met toonaagevende opbouwers

 Flexibele onderhoudscontracten

Meer informatie?

Meer weten?

Wilt u meer weten over de oprijwagens? Als officieel dealer adviseert Truckland u graag over de mogelijkheden bij aanschaf van een bijpassende oprijwagen. We kunnen uw persoonlijke oprijwagen op maat leveren. Neem contact met ons op via onderstaand reactieformulier.

Uitschuifbare oprijwagens

Uitschuifbare oprijwagens

De oprijwagens van Truckland zijn volledig uitschuifbaar en zijn maximaal 6 meter lang. De oprijwagen kan ook verder verlengd worden met een aanhanger tot een langte van 12 meter. Voor de transport van meerdere voertuigen tegelijk is dit een wenselijke optie. Omdat u meerdere assen heeft is het wel belangrijk dat u hiervoor de juiste papieren heeft.

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services