Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Nieuwe Iveco Daily

Nieuwe Daily: het slimme voertuig dat de business van de klant toekomstbestendig maakt

Iveco Daily logo

IVECO introduceert de nieuwe Daily Air-Pro-familie, met de unieke intelligente pneumatische ophanging met slimme elektronische bedieningselementen - een primeur in de industrie - die het rijcomfort verbetert, de bestuurder en de lading van het voertuig beschermt en zich aanpast aan de vereisten van de missie.

De nieuwe Daily tilt connectiviteit en samenwerking naar een nieuw niveau met de IVECO Driver Pal en de Amazon Alexa-spraakopdrachten. De IVECO Driver Pal stelt de bestuurder in staat om te communiceren met het voertuig en met de bestuurdersgemeenschap via spraakopdrachten, wat een veiligere, stressvrije, comfortabele rijervaring oplevert.


De state-of-the-art motortechnologie en het nabehandelingssysteem zorgen ervoor dat de volledige Euro 6-D Final en Euro VI-E in reële omstandigheden en voor de levensduur (Conformity Factor =1) vóór de regelgeving worden nageleefd. De geoptimaliseerde 2,3-liter motor levert tot 6% brandstofbesparing en verbetert de veelzijdigheid van de Daily met een koppeltoename tot 15% voor veeleisende toepassingen.


Bekijk alle voorraad bestelwagens

AIR-PRO intelligente ophanging: een uniek soepele en comfortabele aandrijving

De nieuwe Daily introduceert de revolutionaire AIR-PRO pneumatische ophanging, die zich voortdurend aanpast aan de omstandigheden om een uniek soepele en veilige rit voor bestuurder en lading te leveren. De exclusieve AIR-PRO Continuous Damping Control (CDC) unit reageert vrijwel direct op het wegdek en berekent elke 10 milliseconden de ideale druk op elke schokdemper om de beste dynamische reactie te leveren. De lagere trillingen, verminderd met 25%, dragen verder bij aan een uiterst comfortabele rijervaring.
Het intelligente AIR-PRO-systeem past zich ook aan de eisen van de bestuurders aan en geeft hen controle over het gedrag van de ophanging. Ze kunnen ervoor kiezen om comfort prioriteit te geven met de soft-instelling; selecteer Belasting om de hantering en rolregeling in volledige belastingsomstandigheden te optimaliseren; of laat het over aan de zelfaanpas-parameters van het systeem met de instelling Auto. De AIR-PRO-ophanging past zich aan de voertuigbelasting aan, waardoor het voertuig 30% minder overhelt in bochten, waardoor de veiligheid van de bestuurder wordt verbeterd en de belasting wordt beschermd.

De AIR-PRO-ophanging maakt het laden en lossen eenvoudig en efficiënt en past de hoogte van het chassis van het voertuig in minder dan 10 seconden aan. Een geheugenfunctie zorgt er ook voor dat de uitlijning met de meest gebruikte laaddocks wordt onthouden, waardoor het nog gemakkelijker wordt om het voertuig klaar te maken.

Het air-pro intelligente systeem is eenvoudig te bedienen via een speciale draaischakelaar op het dashboard en nieuwe, intuïtieve TFT-graphics.
New Iveco Daily
New Iveco Daily chassis cabine
New Iveco Daily MY22
New Iveco Daily Bestelwagen

IVECO Driver Pal via Amazon Alexa

De nieuwe Daily bevat IVECO Driver Pal, de baanbrekende vocale en digitale “driver companion” die de bestuurder in staat stelt om zijn digitale leven aan boord te brengen, te communiceren met hun voertuig en de chauffeursgemeenschap, en toegang te krijgen tot de geconnecteerde diensten van IVECO via spraakopdrachten via Amazon Alexa.

IVECO Driver Pal biedt twee unieke vaardigheden ontwikkeld met AWS Professional Services en het Alexa Auto team. De eerste, MYIVECO, stelt de bestuurder in staat om de “gezondheidsstatus” van het voertuig te controleren, het navigatiesysteem in te stellen en te beheren, indien nodig hulp te vragen om veiliger te rijden en brandstof te besparen.

De IVECO Driver Pal tilt de connectiviteit van de Daily naar een nieuw niveau, met eenvoudige toegang tot de IVECO ON geconnecteerde diensten die zijn ontwikkeld om het bedrijf van de klant proactief en effectief te ondersteunen.

Een tweede unieke vaardigheid, MYCOMMUNITY, brengt de bestuurder in contact met de chauffeursgemeenschap. Ze kunnen advies uitwisselen en om hulp vragen om ongeplande stops en vertragingen te voorkomen met verkeersinformatie en andere verstoringen. Automatische vertaling lost de taalbarrière op.
IVECO Driver Pal via Amazon Alexa

Nieuwe handgeschakelde transmissie: comfortabele rijervaring met de beste schakelbaarheid en precisie in zijn klasse.

De nieuwe Daily introduceert een nieuwe handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen die een uitstekende rijervaring biedt met de beste schakelbaarheid in zijn klasse en precisiebetrokkenheid. Dit maakt het een favoriet voor chauffeurs in stedelijke missies, die zullen profiteren van meer comfort tijdens lange dagen achter het stuur.
De nieuwe transmissie zal ook bijdragen aan een lagere Total Cost of Ownership (TCO). Het is mogelijk om de 2,3-liter motor te koppelen aan dezelfde koppeling als de 3,0-liter motor, waardoor de robuustheid in de zwaarste missies is verbeterd en de duurzaamheid met maximaal 18% is toegenomen. De nieuwe transmissie zal geen olieverversing vereisen, omdat het interval is verlengd tot 350.000 km, wat bijdraagt aan een verdere verlaging van de onderhouds- en reparatiekosten tot 4%.
IVECO 6 versnellingen
IVECO Daily traagschuim stoel

Nieuwe “traagschuimstoelen”: past zich aan de bestuurder aan voor ultiem comfort

Het stelt een hele reeks services in staat om uw bedrijf proactiever en effectiever te ondersteunen, stilstand te minimaliseren en uw productiviteit te maximaliseren.
 
Verbeterde uptime door het voertuig in direct contact te brengen met de IVECO-specialisten die real-time gegevens zullen ontvangen, diagnoses kunnen stellen en mogelijke problemen kunnen identificeren voordat ze optreden, waarbij preventieve acties worden genomen die de uitvaltijd verminderen.
 
Op maat gemaakte services die exact overeenkomen met het dagelijks gebruik, dankzij de realtime gegevens die we van uw Daily ontvangen.
 
Optimaliseer de efficiëntie van uw dag in real time via het MYDAILY-portaal door de prestaties, het brandstofverbruik en zelfs de rijstijl van de bestuurder te analyseren.
 
Vlootbeheeroplossingen waarmee u de kosten kunt verlagen dankzij een betere voertuigvolging, gebruik van het wagenpark, gedrag van de bestuurder, geavanceerde motordiagnostiek en real-time kilometerrapportage.

neem contact op voor advies.  

Ik wil meer informatie over de Nieuwe Iveco Daily!

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services