Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Fiat Scudo bestelwagen

Moderne technologie en unieke innovaties maakt het rijden in de nieuwe Fiat Scudo bestelwagen buitengewoon efficiënt en natuurlijk ook erg plezierig. De zitpositie en het comfortabele rijgedrag van de Fiat Scudo bestelwagen wordt vaak vergeleken met dat van een MPV (multiple purpose vehicle). En de variabele stuurbekrachtiging, waarmee alle Sduco versies standaard zijn uitgerust, vergemakkelijkt het parkeren, zelfs wanneer de bestelauto helemaal volgeladen is. De Fiat Scudo is op dit moment in 3 verschillende versies leverbaar: De Goederenversie, de Personenversie en de Chassisversie. Lees hieronder meer over de verschillende uitvoeringen van deze Fiat bestelwagen.

Fiat Scudo Dubbel Cabine IMG

Een Fiat Scudo bestelwagen met een dubbel cabine

De Fiat Scudo bestelwagen is nu ook leverbaar met een dubbele cabine. Dit is erg handig wanneer u meer personen tegelijk mee wilt nemen naar een klus. De Fiat Scudo bestelwagen met dubbele cabine heeft een totaal laadvolume van 3,6 m3 tot 4,6m3 (bij de Maxivariant). En deze ruime laadruimte is gemakkelijk te bereikbaar via de twee openslaande achterdeuren. Dit betekent dat bij geopende deuren iedere centimeter van vloer tot dak voor het in- en uitladen van goederen kan worden benut. Wel zo efficiënt! Niet voor niets is deze bestelwagen in het jaar 2008 uitgeroepen tot International Van of the Year!

De Fiat Scudo bestelwagen: comfortabel en functioneel

De Fiat Scudo bestelwagen heeft de laadcapaciteit van een forse bestelwagen, maar ook het rijcomfort van een reguliere personenauto. Bij het ontwerp van de bestelwagen is veel aandacht besteed aan de geluiddemping en het voorkomen van vervelende trillingen. Waardoor rijden in deze bestelwagen erg comfortabele aanvoelt. Daarnaast staat ook het bedieningsgemak centraal bij de Fiat Scudo bestelwagen. Direct naar het stuurwiel is de versnellingspook geplaatst. De ruit- en spiegelbediening is eenvoudig te bedienen via de ergonomische schakelaars in het portier.
In de cabine kunt u kiezen voor twee losse stoelen of een bestuurdersstoel in combinatie met een tweezits-bijrijdersbank. Bij de bijrijdersbank is de rugleuning van de middelste zitplaats neerklapbaar zodat u eenvoudig extra werkruimte kunt creëren. U heeft dan een werkblad met documentenklem, een houder voor twee bekers of blikjes en een GSM-vak. Comfortabel en functioneel dus!

Specificaties van de Fiat Scudo bestelwagen

   
Vervoersgewicht:          
Motorvermogens:
Volume:
1025 tot 1225 kg
90 tot 163 pk
5 tot 7 m3

Nieuwe MultiJet Euro 5-motoren in de Fiat Scudo

De Fiat Scudo is leverbaar in drie krachtige, stille motoren. De MultiJet-turbodieselmotoren van de nieuwste generatie staan bekend om hun vlotte prestaties met betrouwbaarheid, duurzaamheid en lage bedrijfskosten. Zo is maar eens per 30.000 km een onderhoudsbeurt nodig. Alle motoren van de nieuwe Fiat Scudo voldoen aan de strenge Euro 5- emissienorm.

  • 90 MultiJet: 90pk,180 Nm koppel (5 versnellingen)
  • 130 MultiJet: 128 pk, 320 Nm (6 versnellingen)
  • 165 MultiJet Power: 163 pk, 340 Nm (6 versnellingen)

Fiat Scudo Goederenvervoer

Bij goederenvervoer wilt u natuurlijk altijd voldoende laadcapaciteit hebben. De Fiat Scudo Goederenversie heeft dat! Met een bruto laadvermogen van maximaal 1225 kg en een laadvolume van 7 m3 hebt u altijd voldoende laadruimte. De achterdeuren zijn zowel tot 90° als tot 180° te openen. En dankzij de lage laaddrempel van 49 cm (bij de Scudo met luchtgeveerde achteras) kost laden en lossen geen enkele moeite.

Fiat Scudo Personenvervoer

De Scudo bestelwagen voor personenvervoer blinkt uit in luxe en comfort. De Fiat Scudo biedt plaats voor 8 of 9 personen. Daarnaast heeft de Scudo een bagageruimte van 770 liter. De stoelen op de tweede en derde rij zijn inklapbaar en zelfs geheel te verwijderen. Voor u biedt dit de mogelijkheden om het interieur helemaal ‘op maat’ te maken en de ruimte steeds zo efficiënt mogelijk te benutten.

Fiat Scudo Chassis 

Maximale veelzijdigheid: van pick-up tot minicamper of rijdende winkel. De nieuwe Fiat Scudo bestelwagen in cabineversie met platformchassis geeft u maximale vrijheid bij het kiezen van de opbouw. Dankzij de solide dragende structuur van het platformchassis en de keuze uit twee verschillende opbouwlengtes kan de Fiat Scudo bestelwagen probleemloos worden getransformeerd tot elk soort voertuig dat voor uw werk of hobby is vereist.

Fiat Scudo Bestelwagen

Meer informatie over de Fiat Scudo bestelwagen

Wilt u meer informatie over de Fiat Scudo bestelwagen of een van de andere Fiat bestelwagens? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het onderstaande reactieformulier in.

Old form detected by 'Forms for editors' - here we need conversion code...

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services