Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Fiat Professional dealer

Benieuwd naar ons aanbod aan Fiat bestelwagens? Truckland heeft als erkende Fiat Professional dealer een uitgebreid assortiment aan bestelwagens, bedrijfswagen en bedrijfsbusjes. Met de ruime mogelijkheden bij Truckland vindt u altijd de Fiat bestelwagen die past bij uw mobiliteitsvraag en transportbehoeften.

Truckland adviseert u als Fiat Professional dealer graag over de brede mogelijkheden van de Fiat bedrijfswagens zodat u lage bedrijfskosten kunt combineren met een maximaal rendement. Benieuwd geworden? Neem dan direct een kijkje in ons grote assortiment aan Fiat occasions.

Fiat bedrijfswagens 

De bedrijfswagens van Fiat Professional worden in totaal in 8 fabrieken gefabriceerd, verspreid over de wereld. Het merk Fiat Professional bestaat al sinds het jaar 1903. Deze ruim honderd jaar ervaring van Fiat in de bedrijfswagensector heeft geleid tot een leidende rol in de branche.

Als Fiat Professional dealer zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van Fiat bedrijfswagen. U kunt rekenen op veel kennis en ervaring van alle mogelijkheden binnen het Fiat bedrijfswagen assortiment. Bij ons kunt u terecht voor uitgebreide informatie omtrent de Fiat Fiorino, Fullback, Doblo, Scudo, Talento en Ducato bestel- en bedrijfswagens.

 

Fiat Proff logo

Fiat Fiorino

Fiat Fiorino

De nieuwe Fiat Fiorino is compact, wendbaar, economisch, milieubewust met Euro 6 motoren en heeft verrassend veel laadruimte. Ontworpen voor gebruik in het drukke stadsverkeer.

Fiat Fiorino

Fiat Doblo

Fiat Doblo De nieuwe Fiat Doblo is geheel vernieuwd van binnen en buiten. Een nieuw design met betere prestaties. Bespaar op uw verbruik en onderhoud met de Doblo.  Fiat Doblo

Fiat Talento

FIAT TALENTO

Met de Fiat Talento maakt Fiat Professional haar bestelwagen range compleet. De Talento valt tussen de Doblò Cargo en Ducato, dus er is nu voor ieder wat wils. U kunt kiezen uit een volledig assortiment, uiteenlopend van gesloten bestel met dubbele cabine of platformchassis tot en met een personenwagenversie. Kenmerken zijn: compact, wendbaar en een royaal laadvermogen.

FIAT TALENTO

Fiat Ducato

Fiat Ducato

De nieuwe Fiat Ducato staat voor design, functionaliteit, efficiency en robuustheid. Bekijk het complete aanbod inclusief de Fiat Ducato dubbele cabine. 

Fiat Ducato

Fiat e-Ducato

Fiat Ducato Electric

 

De nieuwe 100% elektrische Fiat Ducato! 

Fiat Ducato Electric

Fiat Showroom

Showroom

Bekijk hier alle Fiat modellen in de virtuele showroom. 

Showroom

Fiat Professional Service

Truckland biedt als Fiat Professional dealer een breed pakket aan voor service en onderhoud.

Voordelen van Truckland Service:

  • Jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie
  • Gebruik van beste prijs/kwaliteit in onderdelen
  • Uitgebreide technische informatie ter beschikking
  • Voor elk merk speciale diagnoseapparatuur aanwezig
  • Flexibele openingstijden
Truckland service

Fiat Verkooppunten

Neem direct contact op Neem direct contact op

Wij feliciteren

Fatrans met de nieuwe 4x Fiat Fiorino Fatrans
Met trots geleverd
Fiat Fiorino Image
Fiat Doblo  beeld
Fiat Talento beeld
Fiat Ducato beeld

Truckland, specialist in bedrijfsmobiliteit & Fiat Professional dealer

Truckland is een begrip in de markt voor bedrijfswagens. Als totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen richt Truckland zich op het op maat leveren en onderhouden van uw bestelauto, truck of gehele wagenpark. De expertise en kracht van Truckland ligt in het optimaliseren van uw waardestroom zodat u maximaal rendement behaalt uit uw bedrijfswagens. Met een breed netwerken van vestigingen, multi-brand filosofie, full care service en reparatie is Truckland uw partner voor bedrijfsmobiliteit.

Meer weten over Fiat Professional?

Wilt u meer informatie over de bestelwagens van Fiat Professional? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door middel van het onderstaande reactieformulier. 

Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland

Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten

Truckland is de partner in automotive services