Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Nieuws

Via online meetings een nieuwe DAF LF gerealiseerd voor Gebr. van der Steen uit Berlicum

21 juli 2021

De leeftijd van een DAF 55 met Custers truckhoogwerker uit 2009, maakte dat Gebr. van der Steen uit Berlicum begin 2020 zochten naar een nieuw exemplaar teneinde de bedrijfszekerheid te waarborgen. Een model dat volledig past bij de huidige en toekomstige eisen en werkzaamheden van het veelzijdige familiebedrijf. Tijdens het eerste overleg dat met de voertuigleveranciers gepland stond, heerste het Coronavirus. Er volgde een online Bouwteam(s)-overleg, met Hans van der Steen als opdrachtgever, Klaas Hobo namens Truckland voor de DAF LF 230 FA en Paul van Eldijk namens Custers Hydraulica voor de Taurus T300-24 hoogwerker.

> Lees verder...

DAF Trucks lopen als een geel-blauwe draad door historie Hagoort Transport en Machinistenverhuur

14 juli 2021

Na de nodige jaren in dienst bij een baas op de shovel, kraan en puinbreker in de recycling, maakte Leen Hagoort uit Ridderkerk in 1997 de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap. Met zoals hij het zelf zegt: een schep in zijn handen.

> Lees verder...

DAF CF Electric voor de eerste CO2- en energieneutrale supermarkt van Lidl

09 juli 2021

De eerste 100% CO2- en energieneutrale Lidl supermarkt van Nederland, Lidl Zero in Almere Oosterwold, wordt bevoorraad door een DAF CF Electric. Van Straalen de Vries Transport B.V. (VSDV) heeft de volledig elektrisch aangedreven trekker voor dit doel ingezet. De DAF staat voor een elektrische THT New Cool koeltrailer. De combinatie rijdt tussen het distributiecentrum van Lidl in Zwaag en het nieuwe duurzame filiaal in Almere Oosterwold. De DAF CF Electric is geleverd door dealer Truckland.

> Lees verder...

Eerste 1.000 Nieuwe Generatie DAF trucks verkocht!

08 juli 2021

Overweldigende verkoopstart voor nieuwe generatie XF, XG en XG⁺.

> Lees verder...

Truckland nieuwe partner Truckacademy West-Brabant

25 juni 2021

Truckacademy West-Brabant heeft vanaf heden een nieuwe samenwerkingspartner; Truckland met de vestiging in Tilburg heeft zich vanaf heden aangesloten bij de Truckacademy.

> Lees verder...