Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Nieuws

Truckland kiest voor incadea als nieuw DMS

20 januari 2021

De strategische en intensieve samenwerking tussen DAF Trucks NV en incadea hebben een belangrijke bijdrage geleverd in de keuze. 2021 zal verder worden gebruikt om Truckland klaar te stomen voor de transitie, om vervolgens 1 januari 2022 live te gaan!

>

Truckland krijgt de levering van zes Fiat Doblo’s en een Fiat Ducato aan afvalverwerker Irado gegund

14 januari 2021

Irado, het afvalverwerkingsbedrijf dat ontstond door de fusie van het Schiedamse bedrijf ONS Milieu en Stadsreiniging Vlaardingen, verzorgt de inzameling van huishoudelijk afval in de gemeenten Capelle aan den IJssel, Schiedam, Rozenburg en Vlaardingen. Tevens verricht men het onderhoud van de openbare ruimten in Schiedam en levert diverse diensten aan de genoemde gemeenten. Bij al deze activiteiten staat de zorg voor mens en milieu centraal en voor de benodigde voertuigen geldt, dat er altijd naar de meest groene, maar ook meest geschikte opties wordt gezocht.

> Lees verder...

St vd Brink viert 75-jarig bestaan met speciale DAF XF limited edition

06 januari 2021

Wat in 1945 door opa Steven werd opgezet als een transportbedrijf met een paard en wagen is in de afgelopen 75 jaar uitgegroeid tot een modern transportbedrijf/logistiek dienstverlener met 450 motoreenheden en 300 stuks getrokken materieel. St. van den Brink, want dat is het familiebedrijf uit Ermelo waar het hier om gaat, heeft vanaf de eerste modellen altijd met DAF trucks gereden. Momenteel komt zo’n 85 procent van het wagenpark uit
Eindhoven.

> Lees verder...

Fiat Ducato sluit aan op de vervoersbehoeften bij De Bresser

30 december 2020

De Bresser met vier vestigingen in Oisterwijk, Tilburg en Breda werd in 1923 door de gelijknamige familie opgericht en is tot 2011 (en na drie generaties) door hen geleid. Toen nam de jonge en enthousiaste ondernemer Tomas Brands, samen met echtgenote Ineke, het succesvolle verhuisbedrijf over en bouwde het uit tot wat het nu is.

> Lees verder...

Van klein tot groot, DKX koeriersdiensten groeit met producten van Truckland

16 december 2020

De basis voor het bedrijf DKX koeriersdiensten en sneltransport in Tilburg werd in 1986 gelegd en kende in de afgelopen 34 jaar diverse ontwikkelingen. Ondernemer en huidig directeur Valiant de Kok is daar sinds 2004 deelgenoot van en kon begin vorig jaar zijn eigen naam aan zijn bedrijf koppelen. Hinlogics werd toen omgedoopt in DKX, oftewel De Kok Xpress, waar inmiddels ook zijn partner Karlien Koopman werkzaam is.

> Lees verder...