Voorkom onnodige stilstand met onze flexible onderhoudscontracten
Grootste en meest ervaren bedrijfswagen dealer van Nederland
Transportoplossingen van klein tot groot, ruime keuze

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een:

 

Beoordeel

Nieuws

Truckland met DAF XG+ en XF op Transport Compleet in Gorinchem

20 september 2021

Bekijk de nieuwe DAF XF en de XG+ op de Transport Compleet

Het nieuwe vlaggenschip van DAF is binnenkort te bewonderen op de Transport Compleet in Gorinchem. DAF dealers Truckland, Tilburg Bastiaansen en Best Trucks staan 28, 29 en 30 september op deze vakbeurs.

 

> Lees verder...

Zandbergen Transport rijdt als een van de eerste met de nieuwe generatie DAF XF

16 september 2021

Zandbergen Transport beschikt over een imposant wagenpark. Als je regelmatig over de snelweg rijdt, heb je vast weleens een van hun Ferrarirode trucks ingehaald. Vorige week werd de vloot van de transportonderneming uitgebreid met een half dozijn héél bijzondere trucks: splinternieuwe DAF XF’s die nog niet op de markt zijn. Gemaakt in Eindhoven, volledig rijklaar gemaakt en geleverd door Truckland.

> Lees verder...

Van Wylick isolerende mortels/ISOMIX kiest voor vier nieuwe DAF trucks

25 augustus 2021

In 1986 startte de vader van huidige eigenaren Laurens en Floris van Wylick in het Brabantse Berlicum met de levering van isolerende mortels. De broers traden respectievelijk in 1999 en 2004 toe tot het bedrijf en namen het in 2008 over. Een jaar later verhuisden zij naar Heeswijk Dinther, waar na de nodige gebruikstijd de bestaande bebouwing bijna een jaar geleden plaatsmaakte voor een prachtig nieuwbouw kantoor met bijpassende bedrijfsruimte met laadstations voor de ISOMIX voertuigen. In dit duurzaam gebouwde, gasloze pand zijn alle hedendaagse ontwikkelde warmtepomp-, zonnepaneel-, koelings-, isolatie- en ventilatietechnieken geïntegreerd, om zo de milieubelasting significant te beperken.

> Lees verder...

E. van Wijk gaat vijftig keer de wereld rond in een DAF XF105

24 augustus 2021

Vijftig rondjes over de evenaar. Tienduizend gemiddelde Tour de France-etappes. Tweehonderdduizend keer de afstand die Frenkie de Jong in één wedstrijd aflegt. Of vijf miljoen keer over de start/finish van Thialf. Dat alles staat ongeveer gelijk aan twee miljoen kilometer. En dat is ook de afstand die de DAF XF105 van E. van Wijk-chauffeur Arie Hoeke al heeft overbrugd.

> Lees verder...

Reijrink Staalconstructie continueert inzet van solide IVECO Daily bedrijfswagens

04 augustus 2021

Als je als bedrijf  ‘de taal van staal spreekt’, zoals Reijrink Staalconstructie uit Esbeek en Someren doet, dan is de keuze voor een robuuste IVECO Daily bedrijfswagen een ijzersterke. Zeker als de bestaande voertuigen van dat merk en type na een werkzaam leven van tien jaar aan vervanging toe zijn. Dat verklaart de levering via Truckland Acht van zeven identiek uitgevoerde dubbele cabine IVECO Daily 35C18HA8V bedrijfswagens. Meer dan royaal uitgeruste montagebussen, waarmee de medewerkers veilig en comfortabel van en naar het werk kunnen rijden. Het nodige gereedschap, materiaal en machines kunnen eenvoudig meegenomen worden in de laadruimte, op het dak-imperiaal en de aanhanger.

> Lees verder...